Biznese
49 Shikime

ADVANTX SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
J (58 – 63) Informacion dhe komunikim
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 6110
Viti i themelimit: 2018
e-maili: fitim.zeka@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Sheshi Nëna Terezë 25a 10030
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810141119
Whatsapp: +(383) 48-305-305
Facebook: https://www.facebook.com/advantxtech

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Aktivitetet e telekomunikimit kabllor

Aktivitetet e telekomunikimit kabllor Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tregtia e automjeteve të tjera Tregtia me shumicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tregtia me pakicë e kompjuterëve, njësive periferike dhe softuerëve, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e pajisjeve të telekomunikimit në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e mobilieve, pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë me porosi nga shtëpia nëpërmjet postës ose internetit
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.