Biznese
65 Shikime

Artistike Firdeus

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4500
Viti i themelimit: 2020
e-maili: Artistike.Firdeus1@live.com
Komuna: Dragash
Adresa: Rr. Kico Greco, Perballe pallatit te Kinezeve, Korçë, Albania
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 33912014
Whatsapp: +355 69 206 0681
Facebook: https://www.facebook.com/Firdeus1/

Te destinuar per te sjelle ne shtepite tuaja, souveniret me te bukura nga mbare Bota. Tani prane jush

Te destinuar per te sjelle ne shtepite tuaja, souveniret me te bukura nga mbare Bota.
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.