Biznese
46 Shikime

Astronik SHPK

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4666
Viti i themelimit: 2013
e-maili: info@astronik.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Hajvali, Rruga e Gjilanit
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810824145
Whatsapp: +38345504301
Facebook: https://www.facebook.com/AstronikPrintingSolutions

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave

Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë dhe pajisjeve të zyrave (përfshirë kompjuterët) Aktivitetet e tjera p.k.t.
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.