Biznese
145 Shikime

AVAV GROUP SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4775
Viti i themelimit: 2013
e-maili: veton.ismaili@yahoo.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Eqrem Qabej, Nr.59
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810824591
Whatsapp: +38344202513
Facebook: https://www.facebook.com/avavgroup

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara

Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Prodhimi i makinerive për përpunimin e ushqimeve, pijeve dhe duhanit Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e artikujve ortopedikë dhe mjeksorë, në dyqane të specializuara
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.