Biznese
118 Shikime

Avokat Asdren Bytyqi B.I.

Fusha e aktivitetit primar:
M (69 – 75) Aktivitete profesionale, shkencore dhe teknike
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 6910
Viti i themelimit: 2016
e-maili: asdren.bytyqi91@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Garibaldi,Hyr. 5/5
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810960759
Whatsapp: 044 728 118
Facebook: https://www.facebook.com/asdrendac

Biznes individual – Shërbime juridike.

Shërbime juridike.
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.