Biznese
57 Shikime

Azwedo L.L.C.

Fusha e aktivitetit primar:
J (58 – 63) Informacion dhe komunikim
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 6201
Viti i themelimit: 2019
e-maili: bardhylbytyqi@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: St. Behije Dashi, Obj. Pacific 15 10000 Prishtinë, Kosovë
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811380675
Whatsapp: +38344857116
Facebook: https://www.facebook.com/azwedo

Ne jemi një kompani softuerike me bazë evropiane që zgjerohet në SHBA.

Misioni ynë është të ndihmojmë kompanitë të zgjidhin nevojat e tyre në mënyrë krijuese përmes teknologjive të fuqishme, të shkallëzueshme dhe fleksibël duke përdorur metodologji të provuara.

Aktivitetet e programimit kompjuterik Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike Përpunimi i të dhënave, hostimi i informacionit dhe aktivitetet e lidhura me to Web portalet Shërbimet e tjera të informacionit p.k.t Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Testimi teknik dhe analizat Agjencitë për publicitet Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Tregtia me shumicë e tekstileve Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve Tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe të telekomunikimit, si dhe pjesëve të tyre Tregtia me pakicë e kompjuterëve, njësive periferike dhe softuerëve, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e librave në dyqane të specializuara
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.