Biznese
104 Shikime

Business Consulting Group BCG L.L.C.

Fusha e aktivitetit primar:
M (69 – 75) Aktivitete profesionale, shkencore dhe teknike
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 7022
Viti i themelimit: 2022
e-maili: xhemajliselimi@gmail.com
Komuna: Prizren
Adresa: Prizren, Parku i Inovacionit dhe Trajnimeve ITP, U22
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811917931
Whatsapp: +38345626044
Facebook: https://www.facebook.com/bcgks

BCG ofron shërbime të këshillimit për biznese dhe përgatitje të dokumentacionit për aplikim në skema të ndryshme të granteve.

Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Aktivitetet e kombinuara shërbyese të administrimit të zyrave Organizimi të konferencave dhe panaireve afariste Aktivitetet e tjera shërbyese në mbështetje të bizneseve p.k.t. Sigurimi i burimeve njerëzore dhe menaxhimi i funksioneve të burimeve njerëzore
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.