Biznese
71 Shikime

Eren Limo Travel L.L.C.

Fusha e aktivitetit primar:
N (77 – 82) Aktivitete administrative dhe mbështetëse
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 7911
Viti i themelimit: 2021
e-maili: erenlimotravel@gmail.com
Komuna: Fushë Kosovë
Adresa: Bedri Pejani Street, 12000 Fushë Kosovë
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811870832
Whatsapp: +383 48 475 473
Facebook: https://www.facebook.com/ErenLimoTravel/

Kompania është themeluar mbi bazën e një përvoje të gjatë, të konsoliduar dhe të pasur të stafit në industrinë e makinave dhe është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të transportit të udhëtarëve, makinave me qira dhe shoferëve, e vetmja kompani në Kosovë që ofron këtë lloj shërbimesh.

Ne kemi krijuar një reputacion në mbarë Kosovën dhe rajonin për shërbimet tona me qira me vetura, shoferë, shërbime të sigurta ekskluzivisht për konsumatorin.

Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë zgjidhje të besueshme dhe të sigurt për klientët tanë. Pas punës me ne, pothuajse çdo klient na kontakton përsëri për të marrë me qira: autobus, Minibus 6-vendësh, Mnibus 17-vendësh, Autobus deri në 45 vende me shërbime të licencuara me shumë përvojë.

Ne e vlerësojmë reputacionin tonë dhe qasjen kompetente për çdo organizatë udhëtimi, duke filluar nga planifikimi i rrugëve dhe optimizimi i çmimeve deri te zgjedhja e transportuesit më të besueshëm për udhëtimin tuaj. Kjo është ajo që na ka lejuar të rritemi në një skenë të tillë dhe të futemi në tregun ndërkombëtar dhe të bëjmë mijëra klientë besnikë!

Automjetet janë modele të reja, të pajisura me shumicën e pajisjeve aktuale. Flota përbëhet nga sedan, makina familjare, furgona, autobusë. Për lehtësinë tuaj, të gjitha automjetet furnizohen me ujë, materiale leximi, shërbim celular dhe gjithçka që ju nevojitet për t’i lehtësuar gjërat!

Së bashku me automjetet me standarde të larta, marrja me qira e një makine me drejtues nga Eren Limo Travel është një zgjedhje e sigurt, profesionale dhe e zgjuar. Drejtuesit tanë me përvojë kanë sjellje dhe aftësi të shkëlqyera në gjuhët e huaja. Gjithmonë mund të mbështeteni në besueshmërinë, maturinë maksimale dhe profesionalizmin e tyre.

Ne kemi një qasje individuale për organizimin e udhëtimeve nga çdo qytet, duke filluar nga Prishtina, Tirana, Shkupi, Podgorica, Sarajeva, Beogradi, Sofja, Athina, Stambolli dhe shumë vende të tjera në Evropë. Çdo qytet është një kulturë e re, traditë, planifikim rrugor, njerëz dhe trafik rrugor. Kjo është arsyeja pse ne përpiqemi të punojmë vetëm me shoferë vendas! Udhëtimi organizohet individualisht, është planifikuar rruga më e mirë, zgjidhet transportuesi lokal!

Eren Limo Travel ka vendosur qëllimin e saj kryesor për të ofruar zgjidhje të besueshme dhe të përballueshme për klientët tanë.

Ekipi me eksperiencë!

Profesionalizëm në pamje dhe qëndrim.

Siguroni një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm.

Njohuri të jashtëzakonshme të rrugëve, vendeve etj.

Konfidencialiteti i klientit.

Vlerësohet përmes sigurimit të cilësisë.

Aktivitetet e agjencive të udhëtimit Aktivitetet e operatorëve turistikë Shërbimet e tjera të rezervimit dhe aktivitetet e lidhura me to Transporti rrugor urban dhe ndërurban i pasagjerëve Aktiviteti i taksive Transporti tjetër rrugor i pasagjerëve p.k.t. Transporti rrugor i mallrave Shërbimet e zhvendosjes Aktivitetet shërbyese të rastit për transportin tokësor Trajtimi i transportit "cargo" Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Aktivitetet e përkthimit dhe interpretimit Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) i veturave dhe automjeteve të lehta motorike
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.