Biznese
97 Shikime

Fimar International

Fusha e aktivitetit primar:
F (41 – 43) Ndërtimtari
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4110
Viti i themelimit: 2018
e-maili: Portomilenamne@gmail.com
Komuna: Pejë
Adresa: Plazhi madh, Ulqin, Mali i Zi
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 3174743
Whatsapp: +382 68 085 850
Facebook: https://www.facebook.com/portomilenamne/

Fimar Holding – Korporata A.Ş nga Turqia është ndër kompanitë më të rëndësishme në Turqi dhe në botë sot që ofron shërbime në fushën e mermerit, mozaikut, ndërtimit/ndërtimit, naftës/energjisë, bujqësisë/blegtorisë, produkteve të qumështit dhe turizmit. Fimar Holding, e cila filloi rrjetin e saj të gjerë të shërbimeve me themelimin e Fimar Marble Maden A.Ş. në Sivas nga Familja Emmioğlu në 1986, filloi aventurën e saj me sistemin e punishtes dhe më pas u rrit me fabrikizimin dhe menaxhimin e guroreve në Amasya. Duke vazhduar rritjen e saj dita-ditës, FIMAR Holding u themelua në vitin 2008 si FIMAR PETROL LTD. Ai hyri në sektorin e karburanteve duke krijuar markën e tij. Në vitin 2010, Fimar Tarım ve Livestock LTD. është themeluar në Amasya me një filozofi produkti 100% organik. Në fushën e turizmit FIMAR tashmë ka implementuar Fimar Life Thermal Resort Hotel në Turqi.

Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore etj.
Biznese, Kategoria Platinium
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.