Biznese
118 Shikime

Gjeodeti shpk

Fusha e aktivitetit primar:
M (69 – 75) Aktivitete profesionale, shkencore dhe teknike
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 7112
Viti i themelimit: 2018
e-maili: halilajblerim1@gmail.com
Komuna: Fushë Kosovë
Adresa: Fushë Kosovë, Tahir Zema nr.4
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810102624
Whatsapp: +38349785669
Facebook: https://www.facebook.com/Gjeodetii

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik

Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Aktivitetet e tjera profesionale, shkencore dhe teknike p.k.t.
Biznese, Kategoria Platinium
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.