Biznese
85 Shikime

Global – Ing SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
F (41 – 43) Ndërtimtari
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4120
Viti i themelimit: 2021
e-maili: globalish.p.k@gmail.com
Komuna: Podujevë
Adresa: Pakashticë e Poshtme, P.n.
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811870931
Whatsapp: +383 49 629 113
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100046239626350

Ndërtime të të gjitha llojeve.

Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Instalime elektrike Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Instalime të tjera ndërtimore Punime suvatimi Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tregtia me shumicë jo e specializuar Aktivitetet shërbyese të rastit për transportin tokësor Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Aktivitetet e tjera shërbyese në mbështetje të bizneseve p.k.t. Aktivitetet e tjera p.k.t.
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.