Biznese
260 Shikime

KOSOVA ELEKTRIK SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4643
Viti i themelimit: 2013
e-maili: kosovaelektrik@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Muharrem Çami, Lok.nr.6
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810834219
Whatsapp: 044 666 193
Facebook: s'ka

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Instalime elektrike Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Instalime të tjera ndërtimore Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.