Biznese
99 Shikime

Leva SHPK

Fusha e aktivitetit primar:
C (10 – 33) Prodhim
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 2223
Viti i themelimit: 2019
e-maili: sales@leva-ks.com
Komuna: Podujevë
Adresa: Batllavë, Podujevë, Kosovë, 125
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811273565
Whatsapp: +38349123098
Facebook: https://www.facebook.com/levawindows

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara.

Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari.

Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve Prodhimi i mobilieve të kuzhinës Prodhimi i dyshekëve Prodhimi i mobilieve të tjera Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Prodhimi i fletëzave të rimesos dhe të panelave bazuar në dru (furniri) Prodhimi i parketit për dysheme Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese Prodhimi i kontejnerëve nga druri Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Punimet e kulmit (çatisë) Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tregtia me shumicë e mobilieve të zyrave Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.