Biznese
86 Shikime

Lëviz L.L.C.

Fusha e aktivitetit primar:
M (69 – 75) Aktivitete profesionale, shkencore dhe teknike
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 7410
Viti i themelimit: 2022
e-maili: fuadmiftari@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Vranidoll, Rruga Sadik Abdullahu, Nr. 46
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811994997
Whatsapp: +38349139606
Facebook: leviz studio

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Dizajn.

Aktivitetet e specializuara të dizajnit Aktivitetet e prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive Aktivitetet e post-produksionit të filmave, videove dhe programeve televizive Aktivitetet e shpërndarjes së filmave, videove dhe programeve televizive Aktivitetet e projektimit të filmit Incizimi i zërit dhe aktivitetet e publikimit të muzikës Aktivitetet e tjera të telekomunikimit Web portalet Shërbimet e tjera të informacionit p.k.t Agjencitë për publicitet Aktivitetet e fotografimit Aktivitetet e tjera shërbyese në mbështetje të bizneseve p.k.t.
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.