Biznese
151 Shikime

LINDEN SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
I (55 – 56) Akomodim dhe aktivitete të shërbimeve me ushqim
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 5630
Viti i themelimit: 2019
e-maili: albann3@msn.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Rruga Xheladin Hana, 14
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811335688
Whatsapp: +38344422747
Facebook: https://www.facebook.com/lindencoffe

Coffee shop

Aktivitetet shërbyese të pijeve Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Furnizimi me ushqim me porosi për raste Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit Prodhimi i akullores Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.