Privat
144 Shikime

Mabetex

Fusha e aktivitetit primar:
B (05-09) Xehetari dhe guroret
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 87877
Viti i themelimit: 1999
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtine, Qender
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 5646465465465

Korporata globale e inxhinierisë dhe ndërtimit

Mabetex Project Engineering është themeluar në vitin 1991 nga z. Behgjet Pacolli dhe një grup inxhinierësh me përvojë të gjerë në fushën e planifikimit dhe shitjes së ndërtimeve civile dhe industriale.

Sot Mabetex është një kompani globale e cila në pak vite është bërë një nga lojtarët më të rëndësishëm në botë me filiale në 18 vende. Kompania ka selinë në Lugano, Zvicër, dhe ka rreth 14.000 punonjës.

Specializuar në shumicën e fushave të planifikimit civil dhe industrial

Mabetex është e specializuar në shumicën e fushave të planifikimit prestigjioz civil dhe industrial dhe ka një portofol të gjerë për punë të kryera në të gjithë botën për restaurimin e ndërtesave historike, ndërtesave administrative dhe publike, urbanistikës, spitaleve, hoteleve, arenës sportive, qendrave tregtare, rezidenciale. ndërtesat, teatrot dhe auditorët, aeroportet dhe ambientet e brendshme.

Qëllimi kryesor i kompanisë është cilësia dhe kënaqësia e klientit që ka qenë çelësi i suksesit.

Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.