Biznese
77 Shikime

MATKOS PHARM SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4646
Viti i themelimit: 2015
e-maili: matkospharm@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Rruga Shpëtim Robaj, 289
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811159624
Whatsapp: +38349159159
Facebook: https://www.facebook.com/matkospharmkosova

MatkosPharm është një kompani profesionale dhe dinamike e themeluar në Prishtinë, Kosovë. Vepron si

një kompani distributore e specializuar në produkte mjekësore dhe farmaceutike dhe produkte dentare.

MatkosPharm është një nga kompanitë lider dhe me rritjen më të shpejtë në këtë industri në Kosovë.

Gjatë viteve të fundit, kompania ka pasur një rritje të konsiderueshme të arritur nëpërmjet shërbimit të

jashtëzakonshëm të shpërndarjes dhe reputacionit profesional. Zgjerimi i kompanisë bazohet në

strategjinë e saj konkrete të zhvillimit të ekzekutuar pikërisht nga Drejtori Ekzekutiv me një përvojë 15

vjeçare në kompanitë e shpërndarjes.

Që nga themelimi i saj, kompania ka investuar vazhdimisht në kapacitetet e shpërndarjes që i

mundësojnë kompanisë të zgjerojë shtrirjen e saj në gjithë territorin e Kosovës. Sot, MatkosPharm me të

vërtetë ka arritur një depërtim në treg prej 94% për produktet mjekësore dhe farmaceutike, respektivisht,

duke arritur deri në më shumë se 500 dyqane dhe klinika farmaceutike. Profesionalizmi dhe përkushtimi

ynë për kujdesin ndaj klientit e ka privilegjuar këtë kompani me besimin nga të gjitha dyqanet dhe

klinikat farmaceutike për furnizimin e produkteve mjekësore dhe farmaceutike.

Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Tregtia me pakice e artikujve farmaceutikë në dyqane të specializuara (Barnatore) Tregtia me pakicë e artikujve ortopedikë dhe mjeksorë, në dyqane të specializuara Tregtia me shumicë jo e specializuar Aktivitetet e programimit kompjuterik Aktivitetet e këshillimeve kompjuterike Aktivitete të menaxhimit të instalimeve kompjuterike Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike Përpunimi i të dhënave, hostimi i informacionit dhe aktivitetet e lidhura me to Prodhimi i produkteve bazë farmaceutike Prodhimi tjetër p.k.t. Prodhimi i tekstileve të tjera p.k.t Prodhimi i veshjeve të punës Prodhimi i veshjeve të tjera të jashtme Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.) Shpërndarja e energjisë elektrike Tregtia me shumicë e pijeve Tregtia me shumicë e sheqerit, e çokollatës dhe e ëmbëlsirave Tregtia me shumicë e kafes, çajit, kakaos dhe erëzave Tregtia me shumicë e tekstileve Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tregtia me shumicë e porcelanit dhe artikujve të xhamit, si dhe e materialeve pastruese
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.