Biznese
169 Shikime

N.P. Izolimi

Fusha e aktivitetit primar:
F (41 – 43) Ndërtimtari
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4120
Viti i themelimit: 2000
Komuna: Prishtinë
Adresa: Përroi i njelmët
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810445941
Whatsapp: +377 44 617 222
Facebook: https://www.facebook.com/izolimi1

Që nga viti 1990, ne ofrojmë shërbime në fushën e ndërtimit, duke kryer projekte arkitektonike dhe inxhinierike nga me komplekset: ndërtesa banimi, industriale, tregtare dhe publike.

Gama e produkteve tona përfshinë brendet botërore në fushën e ndërtimit dhe izolimit. Ne bashkëpunojmë me fabrikat ku kualiteti është emri i tyre.

Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Transporti rrugor i mallrave
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.