Biznese
204 Shikime

N.SH. “PRESTIGE”

Fusha e aktivitetit primar:
M (69 – 75) Aktivitete profesionale, shkencore dhe teknike
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 7430
Viti i themelimit: 2012
e-maili: perkthimeprestige@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Garibaldi, Hyr. 5/5
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810926850
Whatsapp: +377 44 728 118
Facebook: https://www.facebook.com/perkthimetelicencuara

Prestige ofron shërbime të specializuara të përkthimeve të certifikuara por edhe profesionale në të gjitha drejtimet e kërkuara, duke filluar nga ato ligjore, financiare, përkthimin e librave, mjekësore, teknologjike, inxhinerike, të udhëtimit, transportit, qeveritare, etj.

Prestige tashme ofron shërbime 24/7 për të gjithë klientët e saj, me interes të theksuar në realizimin cilësor dhe efikas në aspektin kohor të të gjitha materialeve apo shërbimeve simultane të cilat i ofron.

Aktivitetet e përkthimit dhe interpretimit
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.