Biznese
348 Shikime

N.T.SH. “Infratek” (Florije Jahja B.I.)

Fusha e aktivitetit primar:
F (41 – 43) Ndërtimtari
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4120
Viti i themelimit: 2005
e-maili: info@infratek.eu
Komuna: Prishtinë
Adresa: Matiçan, Rr. C, Nr. 30
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810545907
Whatsapp: +38338606808
Facebook: https://www.facebook.com/INFRATEKntsh

INFRATEK është kompani lidere konsulente-inxhinierike dhe operative, me seli në Kosovë me 13 inxhinierë të sektorëve të ndryshëm, 4 punonjës administrativë dhe më shumë se 35 konsulentë.

Ne jemi të specializuar në studimin e fizibilitetit, planifikimin, projektimin, ndërtimin, operimin, menaxhimin dhe shërbimet këshilluese të ekspertëve për sistemin Frame, trajtimin e ujërave të zeza, planifikimin dhe menaxhimin e burimeve ujore; trajtimin dhe shpërndarjen e furnizimit me ujë dhe projektet e plota të infrastrukturës.

INFRATEK krenohet me metodat e saj të punës, duke shfaqur secilën nga sa vijon:

 Kompetenca dhe përvoja e ekipit profesional

 Zgjidhje inovative inxhinierike

 Aplikimi i metodave teknike origjinale dhe softuerëve më të avancuar

 Angazhim për shërbim cilësor ndaj klientit

Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Aktivitetet e kontabilitetit, libërmbajtjes dhe auditimit; këshillime tatimore Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik
Biznese, Kategoria Platinium
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.