Biznese
133 Shikime

Panjolla SHPK

Fusha e aktivitetit primar:
S (94 – 96) Aktivitete të shërbimeve tjera
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 8129
Viti i themelimit: 2021
e-maili: panjollacompany@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Lagja e Spitalit Rr.Kalaja E Prizrenit, Nr.43.
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 38345598803
Whatsapp: +38345598803
Facebook: https://www.facebook.com/panjollacleaning

Kompania Panjolla bën larjen e tepihëve me makina profesionale të teknologjisë së fundit.

Aktivitetet e tjera të pastrimit Aktivitetet e tjera të pastrimit të ndërtesave, objekteve industriale Pastrimi i përgjithshëm i ndërtesave Larja (pastrimi kimik) dhe tharja e tekstileve dhe produkteve të gëzofit Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara
Biznese, Kategoria Platinium
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.