Biznese
97 Shikime

Proline SHPK

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4673
Viti i themelimit: 2016
e-maili: proline.kosova@gmail.com
Komuna: Graçanicë
Adresa: Graçanicë, Magjistrala Prishtinë - Shkup
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811160100
Whatsapp: +383 49 659 200
Facebook: https://www.facebook.com/Proline.ks

E konceptuar si një kompani, e cila bashkon realitetin e produkteve inovative në fushën e mobilimit dhe aksesorëve të saj me pritshmëritë e klientëve për një trend sa më bashkëkohor të këtyre produkteve, AHF, me një eksperiencë disa vjeçare në sektorin e shitjeve me shumicë dhe pakicë të aksesorëve të mobilerisë, i ka qëndruar besnike këtij qëllimi duke qenë në sintoni me të rejat teknologjike dhe inovative të tregut global të mobilimit.

Guximi dhe kreativiteti ka shoqëruar AHF në të gjitha përpjekjet e saja për t’i ofruar tregut vendas një seri të shumëllojshme artikujsh e shërbimesh me synimin e plotësimit të nevojave të tregut dhe në ndërtimin e profesionalizmit në komunikimin, shërbimin dhe marrëdhëniet mes palëve.

Falë këtij përkushtimi dhe entuziazmi, kompania jonë, është kthyer në pikë reference në këtë sektor. Për këtë arsye, AHF renditet sot si përfaqësuesja zyrtare e disa prej kompanive më prestigjioze sot në Europë në Azi dhe me gjerë, të cilat janë autoritete në fushën e prodhimit të aksesorëve të mobilerisë.

Ky besim i partnerëve ndërkombëtarë, e bën AHF të jetë njëkohësisht garancia më e mirë e klientëve tanë dhe njëkohësisht siguria e tyre në marrjen e produkteve më avantgarde dhe më cilësore në rang global.

Klienti dhe pritshmëritë e tij, janë në qëndër të vëmendjes së AHF. E pozicionuar me zyrat dhe magazinën qëndrore në Tiranë, si dhe me një rrjet të pikave të saj të shitjeve, ne përpiqemi që përmes besimit reciprok, korrektësisë në shërbim, si dhe shpejtësisë në plotësimin e kërkesave të klientëve tanë, të karakterizohemi si destinacioni kryesor për të gjithë klientët dhe dyqanet e shitjes së aksesorëve të mobiljeve, të dyqaneve të shitjes së materialeve të ndërtimit, të fabrikave të mëdha të prodhimit të mobiljeve, të prodhuesve të mesëm dhe të vegjël të mobilimit, si dhe të gjithë të interesuarve në produktet AHF.

Eksperienca e gjatë e AHf në këtë fushë e ka bërë atë të vecantë dhe shumë konkuruese në tregun e aksesorëve të mobilimit. Si pasojë e investimeve të shpeshta në këtë fushë, ajo tashmë është shndërruar në një njësi moderne të tregëtimit te teknologjive të fushës dhe përcaktuese e tregut dhe standarteve te tij në vend. Duke synuar mbi të gjitha cilësinë dhe efikasitetin e produkteve te tregëtuara prej saj, AHF shënon rritje të ndjeshme në këtë fushë si dhe në gamën e klientelës së saj.

Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tregtia me shumicë e mobilieve të zyrave Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tregtia me shumicë e mbeturinave dhe hekurishteve Tregtia me shumicë jo e specializuar Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e qilimave, sixhadeve, veshjeve të mureve dhe dyshemeve, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e mobilieve, pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e mallrave të përdorura në dyqane Riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve për shtëpi dhe të kopshtarisë Riparimi i mobilieve dhe orendive shtëpiake Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve Prodhimi i mobilieve të kuzhinës Prodhimi i mobilieve të tjera Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Prodhimi i fletëzave të rimesos dhe të panelave bazuar në dru (furniri) Prodhimi i parketit për dysheme Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese Prodhimi i kontejnerëve nga druri Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse Testi i shpuarjes dhe shpuarja Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndëve të para bujqësore, kafshëve të gjalla, lëndëve të para tekstile dhe mallrave gjysmë të gatshme Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mobilieve, mallrave shtëpiake, pjesëve elektronike dhe hekurishteve Tregtia me shumicë e mobilieve, qilimave dhe pajisjeve të ndriçimit Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë shtëpiakë Tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe të telekomunikimit, si dhe pjesëve të tyre Tregtia me shumicë e veglave të makinerive
Biznese, Kategoria Platinium
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.