Biznese
145 Shikime

REAS VET SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4621
Viti i themelimit: 2020
e-maili: h_florik@hotmail.com
Komuna: Fushë Kosovë
Adresa: Bresje, Rruga Bresje, pn.
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811482984
Whatsapp: +38344610474
Facebook: ska

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve

Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Tregtia me pakicë e luleve, bimëve, farërave, plehrave artificialë, kafshëve përkdhelëse dhe ushqimi i tyre, në dyqane të specializuara
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.