Biznese
112 Shikime

REGINA Colori L.L.C

Fusha e aktivitetit primar:
C (10 – 33) Prodhim
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 2030
Viti i themelimit: 2019
e-maili: alberthaxhiiu@hotmail.com
Komuna: Mitrovicë e Jugut
Adresa: Mitrovicë, Rr. Epiri 11
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810189002
Whatsapp: 044 244 802
Facebook: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.reginacolori.com%2F%3Ffbclid%3DIwAR38aaAqBxixZkwxTW00IURfmYJtVPV765qVBY0YSvPhyVI_N7vA8Ko-P0o&h=AT0Jn8CH6-1XVBYozKHa0A-MjxTdmi5WOBvBAIVaSPDHwJXDdmM3FkwsY0ODRzAWFdMvAGDJdf-Pf6ENYejGMmRtqdtJ33DILMH4GRNY19cSVHk9eCE_YcCOrQ8TsxVza0hOew

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara.

Prodhimi i ngjyrave, llaqeve dhe shtresave të ngjashme, ngjyrave të printimit dhe mastikës.

Prodhimi i ngjyrave, llaqeve dhe shtresave të ngjashme, ngjyrave të printimit dhe mastikës Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Prodhimi i ngjyrave dhe pigmenteve
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.