Biznese
130 Shikime

Tek – Ing SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
H (49 – 53) Transport dhe ruajtje
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 5310
Viti i themelimit: 2006
e-maili: s'ka
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Lagja Kalabria
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810520587
Whatsapp: 044 640 105
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100021199046322

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara.

Aktivitetet e postave me detyrimin e shërbimit të përgjithshëm Aktivitetet e telekomunikimit kabllor Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Përgatitja e vendpunishtes Testi i shpuarjes dhe shpuarja Instalime elektrike Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Instalime të tjera ndërtimore Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Lyerja dhe vendosja e xhamave Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Punimet e kulmit (çatisë) Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tregtia me shumicë e tekstileve Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tregtia me shumicë jo e specializuar
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.