Biznese
136 Shikime

Total 3D SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
M (69 – 75) Aktivitete profesionale, shkencore dhe teknike
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 7112
Viti i themelimit: 2017
e-maili: burimsmajli@hotmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Bajram Kelmendi, Nr.28
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810052465
Whatsapp: +383 44 600 163

Inxhinieri dhe këshillim teknik.

Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Instalime elektrike Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Instalime të tjera ndërtimore Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Punimet e kulmit (çatisë) Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.