Biznese
112 Shikime

Trading & coo SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
L (68) Aktivitete të patundshmërisë
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 6831
Viti i themelimit: 2019
e-maili: sopikreshnik@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, Mati 1, Objekti Dafina, OB II/II-1, .
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811381037
Whatsapp: +38344666464
Facebook: https://www.facebook.com/PatundshmeriRealEstate

Trading Property kompania e vetme e cila ndërmjetëson në shitjen e pronës tuaj dhe nëse brenda 5 muajve nuk e shesim atë pronë, kompania Trading Property e blen atë vetë.

Agjencitë e patundshmërive Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike Shërbimet e tjera të informacionit p.k.t Ndërmjetësimet e tjera monetare Blerja dhe shitja e patundshmërisë personale Qiradhënia dhe menaxhimi i patundshmërisë personale ose të marra me qira Aktivitetet e udhëheqjes së ndërmarrjeve Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë dhe pajisjeve të zyrave (përfshirë kompjuterët) Aktivitetet e tjera p.k.t. Aktivitetet e këshillimeve kompjuterike
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.