Biznese
135 Shikime

Two Friends L.L.C

Fusha e aktivitetit primar:
F (41 – 43) Ndërtimtari
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4120
Viti i themelimit: 2021
e-maili: wowaprishtina@gmail.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Garibaldi, Objekti, nr. 4/2
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811549198
Whatsapp: +38346900011
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093213433177

Kompania “Two Friends” u themelua në vitin 2020, bazuar në një vizion të përbashkët për një qasje më personale dhe më të menduar rreth sektorit të ndertimit. Aftësia e kompanisë për të adresuar kushtet dhe kërkesat në ndryshim, për të gjetur dhe për të ofruar projekte të ndryshme, si dhe për të zgjeruar shërbimet e saj, ka rezultuar në rritjen e kompanisë përtej cdo pritshmërie. Ne ndërtojmë vetëm projekte të cilësisë më të lartë në mënyrë të sigurtë dhe respektojmë gjithmonë detyrimet tona. Si kompani përfaqësojmë standardet më të larta etike në industri, dhe i qëndrojmë besnikë vlerave tona themeluese të cilësisë, shërbimit, vëmendjes personale ndaj klientëve, ndershmërisë dhe integritetit. Ne zgjedhim me kujdes të gjitha materialet tona për të ndërtuar struktura që tejkalojnë të zakonshmen. Gjithmonë punojmë me klientët tanë si një ekip, respekti i ndërsjellë siguron themelin për suksesin tonë.

Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Punime suvatimi Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Punimet e kulmit (çatisë) Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Ndërtimi i projekteve të tjera të ndërtimit civil p.k.t. Testi i shpuarjes dhe shpuarja Instalime elektrike Instalime të tjera ndërtimore Zhvillimi i projekteve të ndërtimit
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.