Biznese
144 Shikime

VI-PRINT SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
C (10 – 33) Prodhim
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 1721
Viti i themelimit: 2013
e-maili: visar.idrizi@vi-print.com
Komuna: Mitrovicë e Jugut
Adresa: Mitrovicë, Parku i Biznesit
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810549131
Whatsapp: +38348350151
Facebook: https://www.facebook.com/viprintks/?_rdc=1&_rdr

Industria e shtypit është duke hyrë në etapën e ardhshme të zhvillimit të saj. Kjo etapë është paracaktuar nga kërkesat e rritura botërore që kanë të bëjnë me produktet e shtypit me kualitet të lartë dhe origjinalitet. Përvoja jonë e gjatë nga viti 1981 në këtë fushë na ka treguar se ne gjithmonë duhet të mbajmë premtimin që të jemi një urë lidhëse në mes të klientëve tanë dhe teknologjisë së fundit të avancuar në fushën e shtypit.

Prodhimi i letrës dhe kartonit të valëzuar, si dhe ambalazhit prej letrës dhe kartonit Prodhimi i materialit prej letrës për zyre Prodhimi i artikujve të tjerë prej letrës dhe kartonit p.k.t. Shtypja e gazetave Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Libërlidhja dhe shërbime të ngjashme Publikimi i librave Publikimi i gazetave Publikimi i revistave dhe periodikëve Aktivitetet e tjera botuese
Biznese, Kategoria Platinium
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.