Oda më e mirë
për biznesin tuaj

Pavarësisht nëse jeni biznes i madh apo i vogël, por jeni në përpjekje për rritje të qëndrueshme dhe për këtë jeni në kërkim të një rrjeti përkrahës ku mund të gjeni partnerëve të rinj, burime të reja, rritje të kapaciteteve në burime njerëzore, informacion e teknologji, dëshiorni avokim për politika më të favorshme për biznesin tuaj, dhe rrjetëzim vendor e ndërkombëtar. Atëherë jeni në rrjetin e duhur...
Kërko për biznese
Kategoria

Ofertat më të mira

Ofertat e anëtarëve për anëtarë

Jeni të interesuar për tu bërë pjesë e jona?

Ekipi i jonë është në dispozicionin tuaj në çdo kohë!
Rreth nesh
30+
30+
shërbime

Rreth nesh

Fuqizimi i bizneseve, pasurimi i komuniteteve: kjo është përpjekja themeltare e BCK

Ndërtimi i urave, do të na çojë pashmangshëm në mundësi të reja e të shumta. Fuqizimi i ndërmarrësve ndihmon në ngritjen e ekonomisë së përgjithshme. Për këto arsye fisnike shërben ky komunitet, për të qenë katalizator për ekselencën e biznesit. Një vend ku bashkimi i vizionarëve nxit inovacionin dhe zhvillimin: Ju ftojmë ta eksploroni asociacionin tonë të bizneseve...
Eksploroni mundësitë
Shletoni webfaqen ose kontaktoni stafin

Veçantia

Pse duhet të zgjedhni BCK

Shërbimet më të mira

Shërbimet më të mira

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut eleifend scelerisque nisi mauris
Qendra Burimore

Qendra Burimore

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut eleifend scelerisque nisi mauris
Partneritet i sigurt

Partneritet i sigurt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut eleifend scelerisque nisi mauris
Ekip i përkushtuar

Ekip i përkushtuar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut eleifend scelerisque nisi mauris
Magazina informative

Magazina informative

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut eleifend scelerisque nisi mauris
Merrni vlerën më të madhe për kosto

Merrni vlerën më të madhe për kosto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut eleifend scelerisque nisi mauris

Çfarë mendojnë disa nga anëtarët

Vlerësime nga anëtarët

Adam Jarod
Adam Jarod
Sales manager
Donec nibh nibh, tempus sit amet dignissim finibus ultricies vitae urna. Pellentesque at urna non laoreet. Aenean euismod, et laoreet luctus, justo ligula libero.
Emily Rees
Emily Rees
Marketing specialist
Donec nibh nibh, tempus sit amet dignissim finibus ultricies vitae urna. Pellentesque at urna non laoreet. Aenean euismod, et laoreet luctus, justo ligula libero.
John Smith
John Smith
Office assistant
Donec nibh nibh, tempus sit amet dignissim finibus ultricies vitae urna.Pellentesque at urna non laoreet. Aenean euismod, et laoreet luctus, justo ligula libero.
Paul Trueman
Paul Trueman
Designer
Donec nibh nibh, tempus sit amet dignissim finibus ultricies vitae urna. Pellentesque at urna non laoreet. Aenean euismod, et laoreet luctus, justo ligula libero.
George Davin
George Davin
Project manager
Donec nibh nibh, tempus sit amet dignissim finibus ultricies vitae urna.Pellentesque at urna non laoreet. Aenean euismod, et laoreet luctus, justo ligula libero.

Abonohu për të marrë përditësimet dhe lajmet më të fundit

© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.