Biznese
79 Shikime

A to Z Pharma SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4646
Viti i themelimit: 2021
e-maili: azpharma12@gmail.com
Komuna: Mitrovicë e Jugut
Adresa: Mitrovicë, Rr.Fadil Deliqi, Lokali Nr:B/L-2 , PN
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811512559
Whatsapp: +38344907775

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Tregtia me pakice e artikujve farmaceutikë në dyqane të specializuara (Barnatore) Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tregtia me shumicë jo e specializuar Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Kultivimi i erëzave, bimëve aromatike, farmaceutike dhe mjekësore Prodhimi i produkteve të tjera kimike p.k.t. 210 Prodhimi i produkteve bazë farmaceutike Prodhimi i preparatave farmaceutike
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.