Biznese
113 Shikime

Climasan SHPK

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4674
Viti i themelimit: 2014
e-maili: info@climasan-ks.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Prishtinë, K.e Diellit II Lagja e Re
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810196362
Whatsapp: 044235355
Facebook: https://www.facebook.com/Climasan/

“Gree eshte kompania me e madhe ne bote e sistemeve te kondicionimit profesionale & familjare. eshte marka nr 1 e prodhimit te kondicionerëve ne botë.”

1 në 3 kondicioner të shitur në mbarë botën prodhohen nga Gree

Nr 1 i prodhimit të kondicionerëve

• Kapaciteti i prodhimit 50,000,000 Sete Kondicionerësh Split

• Kapaciteti i prodhimit 5,500,000 Sete Qëndror

• 8 baza prodhimi

• 170,000,000 përdorues të kondicionerëve Gree

Kompania Gree Electric Appliances e Zhuhait, themeluar me 1991, eshte prodhuesi me i madh ne bote i sistemeve te kondicionimit e cila prodhon dhe tregton sisteme kondicionimi profesionale dhe familjare.

Fale zgjedhjes se 300 milion konsumatoreve, Gree shitet gjeresisht ne me shume se 200 shtete.

Veprimet ndertojne te ardhmen, risia sjell arritjet. Perspektiva e Gree eshte kembengulja ne filozofine e pasionit ndaj biznesit, inovacionit dhe realizimit. Ne synojme krijimin e nje kompanie te qendrueshme nder vite dhe nje jete me te shendetshme per shoqerine.

Kompania Gree eshte lider per sistemet e kondicionimit profesionale & familjare, me konsum te ulet energjie, me kreditim me 0 % interes per biznese & familjare Per qendra biznesi, pallate, hoteleri ,shtepi, vila etj

Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Instalime të tjera ndërtimore Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tregtia me shumicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e makinerive, pajisjeve industriale, anijeve dhe aeroplanëve Tregtia me shumicë e veglave të makinerive Tregtia me shumicë e makinerive të minierave, të ndërtimit, si dhe për punime inxhinierike Tregtia me shumicë e makinerive të industrisë tekstile dhe të makinave të qepjes dhe thurjes Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tregtia me shumicë jo e specializuar Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Transporti rrugor urban dhe ndërurban i pasagjerëve Transporti rrugor i mallrave Shërbimet e zhvendosjes Magazinimi dhe ruajtja Aktivitetet shërbyese të rastit për transportin tokësor Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike Përpunimi i të dhënave, hostimi i informacionit dhe aktivitetet e lidhura me to Blerja dhe shitja e patundshmërisë personale Qiradhënia dhe menaxhimi i patundshmërisë personale ose të marra me qira Agjencitë e patundshmërive Manaxhimi i patundshmërisë në bazë të pagesës ose kontratës Aktivitetet e udhëheqjes së ndërmarrjeve Marrëdhëniet me publikun dhe aktivitetet e komunikimit Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Aktivitetet e arkitekturës Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Testimi teknik dhe analizat Kërkime dhe zhvillime të tjera eksperimentale në shkencat natyrore dhe inxhinieri Kërkimi dhe zhvillimi eksperimental në shkencat shoqërore dhe humane Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) i veturave dhe automjeteve të lehta motorike Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) i kamionëve Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e artikujve të tjerë personalë dhe shtëpiakë Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë dhe pajisjeve bujqësore Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë dhe pajisjeve të ndërtimtarisë dhe inxhinierisë Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë dhe pajisjeve të zyrave (përfshirë kompjuterët) Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e pajisjeve të transportit ujor Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë, pajisjeve dhe artikujve të tjerë të luajtshëm p.k.t. Dhënia me qira (lizingu) e pronës intelektuale dhe e produkteve të ngjashme, përveç punimeve me të drejtë të autorit Aktivitetet e paketimit (ambalazhimit) Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Prodhimi i pajisjeve të tjera elektrike Riparimi i makinerive Instalimi i makinerive dhe pajisjeve industriale Prodhimi i veshjeve të punës Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Ndërtimi i projekteve të shërbimeve publike për energji elektrike dhe telekomunikime Instalime elektrike
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.