Biznese
48 Shikime

Elko ShPK

Fusha e aktivitetit primar:
G (45 – 47) Tregti me shumicë dhe pakicë, riparim i mjeteve motorike, motoçikletave
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4643
Viti i themelimit: 2020
e-maili: ska
Komuna: Pejë
Adresa: Pejë, Adem Jashari
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811395096
Whatsapp: 044 138 258
Facebook: https://www.facebook.com/ELKO.SHPK

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara

Tregti me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake

Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Prodhimi i aparaturave të shpërndarjes dhe kontrollit të energjisë elektrike Instalime elektrike Instalime të tjera ndërtimore Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t.
Biznese, Kategoria Gold
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.