Biznese
50 Shikime

Energy Saving Solution L.L.C

Fusha e aktivitetit primar:
D (35) Furnizim me energji elektrike, gaz avull dhe furnizimi me ajr të kondicionuar
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 4322
Viti i themelimit: 2022
e-maili: fatos.blakaj@ess-rks.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Magjistralja Prishtine - Ferizaj km.5, Pristina, Kosovo
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 811998246
Whatsapp: +38349326606
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088668236528

Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara. 

Shërbime për ngrohje, ventilim dhe kondicionerë.

Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Sekondarë Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Prodhimi i pajisjeve të tjera elektrike Instalimi i makinerive dhe pajisjeve industriale Furnizimi me avull dhe ajër të kondicionuar Kanalizimi Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Ndërtimi i projekteve të tubacioneve dhe kanalizimeve Ndërtimi i projekteve të shërbimeve publike për energji elektrike dhe telekomunikime Ndërtimi i projekteve të ujit Demolimi i objekteve Instalime elektrike Instalime të tjera ndërtimore Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tregtia me shumicë e veglave të makinerive Tregtia me shumicë e lëndëve djegëse të ngurta, të lëngëta ose të gazta dhe produkteve të lidhur me to Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tregtia me shumicë jo e specializuar Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.