Biznese
93 Shikime

INSTITUTI GERMA SH.P.K.

Fusha e aktivitetit primar:
P (85) Arsim
Kodi i aktivitetit primar sipas NACE 2: 8559
Viti i themelimit: 2018
e-maili: info@igerma.com
Komuna: Prishtinë
Adresa: Rr.”Shaip Spahia” Kompleksi “Besa” | Kati përdhesë
Numri i regjistrimit (NUI, NF, NR, ID): 810091059
Whatsapp: 049686568
Facebook: https://www.facebook.com/InstitutiGerma

Instituti Germa është institucion kulturor e edukativo-arsimor, i cili merret kryesisht me përkthime, përpilim librash, veprimtari botuese dhe me kurse të gjuhëve të ndryshme.

Arsimi tjetër p.k.t. Aktivitetet e përkthimit dhe interpretimit Aktivitetet e bibliotekave dhe të arkivave Shtypje të tjera Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Riprodhimi i mediave të incizuara Transporti detar dhe bregdetar i mallrave Publikimi i librave Aktivitetet e tjera botuese Publikimi i softuerëve të tjerë Aktivitetet e prodhimit të filmave, videove dhe programeve televizive Aktivitetet e post-produksionit të filmave, videove dhe programeve televizive Aktivitetet e shpërndarjes së filmave, videove dhe programeve televizive Incizimi i zërit dhe aktivitetet e publikimit të muzikës Aktivitetet e transmetimit të programeve televizive Aktivitetet e programimit kompjuterik Aktivitetet e agjencive të lajmeve Shërbimet e tjera të informacionit p.k.t
Biznese, Kategoria Silver
Shtoje tek të favorizuarat
Raporto ndonjë abuzim
© 2023 Business Community of Kosova. All rights reserved.